Цени и резервации

Избери вила

Цени

Вила Амантеа    2;  3          Вила Амантеа 4      
Период Цена на ден    Период Цена на ден   
01.05-31.05 €190   01.05-31.05 €150  
01.06-30.06 €255   01.06-30.06   €210  
01.07-15.07 €340   01.07-15.07 €260  
16.07-31.07 €380   16.07-31.07 €280  
01.08-31.08 €425   01.08-31.08 €350  
01.09-15.09
16.09-30.09
€320
€255
  01.09-15.09
16.09-30.09
€275
€210
 
01.10-28.10 €190   01.10-28.10 €150  
 
 
Вила Амантеа 5, c частeн баceин       
Период Цена на ден   
01.05-31.05 €215  
01.06-30.06 €300  
01.07-15.07 €380  
16.07-31.07 €425  
01.08-31.08 €465  
01.09-15.09
16.09-30.09
€365
€300
 
01.10-28.10 €215  

Вила Амантеа 1

Вила Амантеа 2

Вила Амантеа 3

Вила Амантеа 4

Вила Амантеа 5, c частeн баceйн