Контакти:0039 340 874 6805, 0030 694 975 5632

Цени и резервации

VILLA   2;  3;  5 VILLA   4
Период Цена на ден  Период Цена на ден 
29.04-31.05 €  95 29.04-31.05 €  75
01.06-30.06 €125 01.06-30.06   €  95
01.07-15.07 €190 01.07-15.07 €125
16.07-31.07 €240 16.07-31.07 €150
01.08-26.08 €290 01.08-26.08 €215
27.08-30.09 €165 27.08-30.09 €125
01.10-28.10 €135 01.10-28.10 €  95
 
 

 

Вила Амантеа 1

Вила Амантеа 2

Вила Амантеа 3

Вила Амантеа 4

Вила Амантеа 5